نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي

ایرانگردی

طرز پخت «سبزی چلو» غذای شب عید در افغانستان+تصاویر

به گزارش آی فیلم2، نوروز در کشورهای فارسی زبان به شکل ویژه تجلیل می شود و مردم با خرید لباس نو و پخت انواع غذاها و شیرینی ها به استقبال بهار می روند.

مردم افغانستان در شب نوروز یا شب اول سال نو، اقدام به پخت غذا های خاص می کنند، «سبزی چلو» از جمله بهترین و مهمترین غذاهای این شب می باشد.

این غذا در بعضی نقاط همراه گوشت هم طبخ می شود و تهیه آن آسان و سریع است.

مواد لازم:

برنج : 4 پیمانه  
روغن : به مقدار ضرورت
نمک : 1 قاشق غذاخوری
تخم  گشنیز : 1 قاشق چایخوری    
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری  
سبزی: پالک(اسفناج) 1 کیلوگرام، گندنه(تره) 1 دسته ریز شده
پیاز: 1 عدد  
آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری   
رب : 1 قاشق غذاخوری 
مرچ(فلفل) : 1 قاشق غذاخوری 
نخود: 200 گرام
طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه خورش نخود، روغن را در دیگ ریخته و پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

سپس رب، پودر سیر و نخودی را که قبلا در آب خیساندیم اضافه نموده و به مدت 20 دقیقه پخته می کنیم.

در مرحله بعد سبزی شامل پالک و گندنه را که قبلا بخارپز کردیم در دیگ ریخته و نمک، مرچ(فلفل) و پودر سیر به آن اضافه کرده به مدت 10 دقیقه پخته می کنیم.

برنج را در مرحله آخر دم داده و سبزی و نخود را به اضافه کرده و سرو می کنیم.(توجه داشته باشید که سبزی چلو همراه کوفته و گوشت هم سرو می شود)

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «کلچه شیرین»+ویدیو

طرز تهیه «پلو ازبکی»؛ غذای پرطرفدار آسیای مرکزی 

طرز پخت «حلوای سفید بدخشانی» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه گوشت گوسفند» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «آش قیمه دار» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «قورمه کچالو» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «شوربای لاچیره» غذای اصیل مردم افغانستان+ویدیو

طرز پخت «سمنک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

ع ا

این مطلب را به اشتراک بگذارید